hihogo

HiHoGo

Praktisch en hands-on

HiHoGo geeft organisaties een proactiviteitsboost in de vorm van toegankelijke, praktische handvatten en laagdrempelige workshops. De kern: beweging. Want als je eenmaal hebt ervaren dat je ook als individu invloed hebt op de veiligheid en het werkklimaat binnen het bedrijf waar je werkt, is het ineens gewoon een kwestie van doen. Stappen maken, de regie pakken, en vooral proactief én effectief te werk gaan.

HiHoGo

Hi

Mag ik je even wat vragen?

Ho

Kan het ook anders?

Go

Dank je wel! Zo kunnen we weer verder.

Maatwerk

HiHoGo is een dynamisch maatwerktraject dat bestaat uit verschillende workshops waarin steeds een van de drie kernelementen centraal staat: Hi, Ho of Go. De workshops zijn interactief, en altijd staat de vraag van de deelnemers centraal. Waar lopen ze tegenaan bij hun dagelijkse werkzaamheden? En wat hebben ze nodig om de training zinvol te maken?

De antwoorden op die vragen krijgen extra lading bij het Ho-gedeelte, meestal een (bouw)activiteit met een spelelement. Want als je moet samenwerken, merk je pas echt wat er gebeurt als je de bril van een ander opzet. En als je dat eenmaal weet, kun je nog maar één ding doen. Go!